Петък, 26 февруари – Лош ден за финансови спекулации

борса

Петък, 26 февруари – Лош ден за финансови спекулации

 

Днес може да зачестят проявите на безразличие, сарказъм, непостоянство, лековерност. Може да се сблъсквате с апатия и да губите контрол над нещата, които правите. Пазете се да не изпаднете в морални конфликти и нямайте прекалено високи очаквания.

Тези, които се занимават с осигуряване на занимания за деца или с бизнес с животни, този петък ще имат успех.

Късметът ще следва Овните – особено ако се развиват в сфери като изкуство, спорт, организиране на забавления за деца и предлагането на различни удоволствия за големите. Овните може да обмислят и планират далечни пътувания. За тях е благоприятно да посещават СПА центрове и да се грижат за доброто си здраве.

Телците е добре да са въздържани  и да проявяват самоконтрол. Прекалената взискателност и сарказъм може да накарат другите да започнат да странят от тях. Имате много енергия днес, но е хубаво да я канализирате правилно. Възможни са емоционални кризи.

Представителите на Близнаци може да планират извършването на промени в жилището или в офиса. Успешно ще могат да се справят с документи, писане, четене, изпити, учене, преподаване, търговия, комуникации. Днес може да имате желание да посещавате родните си места, дома на родителите си.

Раците е добре да са внимателни и предпазливи при боравене с пари – лични и чужди. Ако работата им е със секретна информация, трябва да са предпазливи, за да не излезе на бял свят някаква тайна. За тях денят е подходящ за уреждане на въпроси, свързани с дългове, кредити, заеми, наследства, завещания, дарения, инвестиции.

Лъвовете днес ще действат емоционално и може да имат желание да противоречат и спорят с другите – особено с партньорите си. Техните врагове може да се активират и да хитруват. Тези от тях, които се занимават с финанси, ще имат успех. Но като цяло всички представителите на зодия Лъв ще имат желание за промени във външния си вид или в поведението си.

Девите ще имат успех във воденето на преговори и подписването на договори. Успешно ще се занимават с неща, свързани с чужбина, както и с бизнеса с вносни стоки. Ако работят в сферата на медицината и фармацията също ще имат успехи.

Късметът ще съпътства Везните в начинания, свързани с работата и здравето им. При тях и отношенията им с колеги и подчинени ще се влияят благоприятно. Те може да реализират свои планове и проекти и да получават подкрепа, както от приятели, така и от обществото като цяло, в случаите когато дейността им да е публична

Скорпионите може да приключат някакъв работен ангажимент и да започнат да се трудят по нов проект. Те днес обаче трябва да внимават в отношенията си с висшестоящите, понеже не са изключени разногласия.

Стрелците ще имат хармонична обстановка в дома и на работното място. Те днес може да решават въпроси за промени в бизнеса. За тях е благоприятно да посещават съдилища, банки, държавни администрации и да си уреждат в тях всякакви документи.

Козирозите ще имат успех при уреждане на въпроси, свързани с наследства, завещания, дарения, също дългове и кредити. Ако управляват чужди пари или се занимават със застраховки, е възможно да имат повече работа и това да им тежи и да ги натоварва прекалено.

Водолеите днес може да срещнат неразбиране от страна на бизнес партньорите си, които да са прекалено самоуверени, набиващи се на очи или емоционални. Решенията на водолеите ще са безпристрастни и обмислени, а не емоционални и стихийни.

Рибите ще проявяват емоционалност. Те ще имат много поводи за радост от живота. Може към тях да има неразбиране от страна на съседи, роднини, подчинени. Добре е да са внимателни при водене на кореспонденция, защото са възможни изненади и неточности.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст