Петък, 5 март – проблеми и обърквания при пътувания и преговори

викове

Петък, 5 март – проблеми и обърквания при пътувания и преговори

Днес Луната стои противоположно на Марс – денят не е подходящ за хирургични интервенции, пътувания и подписване на договори. Възможни са проблеми при комуникацията и при различни преговори, както и при продажби и търговски сделки. Каквато и комуникация да водите, ще бъдете подложени на изпитание. Препоръката ни е да бъдете изключително честни, независимо от ситуацията, тъй като само по този начин ще избегнете големи недоразумения. Ще имате желание да се движите, да се срещате с различни хора, да търгувате, но този петък не е особено подходящ за тези ви намерения.

По отношение на далечни и презокеански пътувания денят е, меко казано, неблагоприятен. Забавете темпото и не прибързвайте с вземането на решения. В личен план все още ще изпитвате силни емоции, ще бъдете объркани и няма да може да вземете адекватни решения. При покупка на стоки, особено на машини или на такива, в които има метал, проверявайте внимателно за качеството им, гаранционните карти и комплектовката. Най-добре е през тези дни да не правите подобни сделки.

Представителите на Риби, Скорпиони и Раци ще имат засилен инстинктивен период, воден от усещания. Като цяло при представителите на всички зодии могат да се появят някакви задръжки в любовта, а при Девите особено – незадоволени страсти и емоции. Възможно е да възникнат проблеми в домашния живот.

При представителите на Стрелец, Риби и Дева са възможни семейни и здравословни проблеми, затруднения в работата, дискомфорт в присъствието на определени представители на противоположния пол и обществени разногласия.

Водолеите и Стрелците ще жънат успехи от обществен характер, както и ще имат материални печалби. Те ще са с положителни нагласи към всичко, случващо им се в живота; ще са искрени и ще се радват на популярност. Добре е днес да си направят по-стратегически планове и да започнат да работят по благотворителни инициативи. Те ще удовлетворяват артистичните си интереси, ще се чувстват особено привлекателни и заредени с оптимизъм.

Днес Слънцето прави съвпад с фиксираната звезда Achernar, която има същото влияние като Юпитер. Нейният символ е херувим и меч. Тя се отразява като постигане на успехи в публичния сектор, в извършването на благодеяния и в религиозните практики. Днес влиянието й ще бъде усетено особено силно от онези, които имат рожден ден.

Този петък Слънцето прави съвпад и с още една звезда от съзвездието Феникс – Ankaa. В астрологията се казва, че Феникс дава новаторски дух, амбиция и сила, заедно с дълъг живот и трайна слава. Затова представителите на зодиите, които все още не сме споменали – Овен, Телец, Близнаци, Лъв, Везни и Козирог –  нека се забавляват и опитват нови неща! Да прекарват времето си с приятели – така наистина денят им ще е прекрасен!

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст