Вторник, 11 май – Новолуние в Телец – по-голяма радост от живота

Старт

Вторник, 11 май – Новолунието в Телец увеличава радостта от живота.

Ще усещаме влиянието на богинята на любовта – Венера. То се отразява като повече радост, сърдечност, чувствени удоволствия, доброжелателност и хармония в отношенията ни с другите.

Фактът, че Новолунието е в Телец, благоприятства новите начинания. Най-добри перспективи за започването на нещо ново имат представителите на зодия Телец, Дева, Козирог, Рак и Риби. Ще имат сериозен успех – особено ако не се откажат след седем дни, когато Луната и Слънцето са в квадрат. Не толкова големи късметлии ще са Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Най-малко препоръчително е за представителите на зодия Скорпион, Лъв и Водолей да се захванат с нещо ново. При тях това ще се промени след 28 дни.

Овните нека не се поддават на изкушението да влагат парите си в ненужни луксозни прищевки, защото това може да изяде всичките им спестявания. Нека се фокусират върху реалните си нужди, а не космически желания.

За Телците е препоръчително да бъдат внимателни по отношение на финансовите въпроси. Вероятно е да имат неочаквани разходи, но ще имат пълен контрол над тях. Препоръчително е днес да не дават пари назаем.

Представителите на зодия Близнаци ще бъдат в много добро настроение – щедро ще угаждат на прищевките на близките и приятелите си. За да не обявят банкрут, е препоръчително да поканят любимите си хора на кино или на изискан обяд и вечеря.

За Раците е подходящо време да подобрят финансовото си състояние, като инвестират в малки проекти, с които да поемат по-малки рискове.

Лъвовете ще усетят, че връзките им с чужбина им помагат за развиването на печеливши идеи и привличането на надеждни клиенти. Ще са въодушевени от печалбите си от чужбина. Имат всички шансове да спечелят сериозни средства с помощта на хора с голям авторитет и власт.

За представителите на зодия Дева е препоръчително да не се отчайват и да не изпитват отрицателни чувства по отношение на финансите. За някои от тях на преден план ще излязат въпроси, свързани с унаследяване (на имущество и пари).

За Везните е благоприятен ден за харчове, насочени към поддържане на добрия имидж в обществото. Препоръчително е обаче да избягват организирането на „голямо шоу“, тъй като то ще изисква и „големи пари“. Като цяло днес ще имат среден финансов успех, така че нека избягват да поемат сериозни рискове.

Скорпионите да избягват днес да взимат пари на заем, тъй като това може да повлияе отрицателно на имиджа им – ще ги връщат дълго и бавно. Някои представители на зодията могат да почувстват, че полагат повече усилия от другите, но не получават адекватно възнаграждение.

Стрелците са склонни да имат нестандартно отношение към парите – може би ще се почувстват изкушени да се отдадат на спекулативни дейности.

За Козирозите е благоприятен ден да вложат парите си в покупка на автомобил или в недвижим имот. И досега са харчили за автомобили и къщи и ще трябва да бъдат широко скроени, ако решат да си признаят колко точно е общата сума.

Водолеите ще изпитват силно желание да трупат все повече богатства, но е препоръчително първо да се огледат и да помислят за паричните си потоци.  

За Рибите е благоприятен ден да проявят своята щедрост – ще правят дарения или ще се включат към някоя благотворителна кауза. Ако някой близък се обърне към тях за заем, няма да го разочароват. При някои представители на зодията денят ще мине под мотото: „Финансовото ни планиране може да не е особено добро, но сме най-добри в харченето“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст