Сряда, 11 август – Пазете се от преувеличения

преувеличаване

Сряда, 11 август – Пазете се от преувеличения

Противопоставянето между Меркурий и Юпитер е едно от най-неблагоприятните разположения на планетите. Юпитер влияе на склонността да се преувеличава. Затова е препоръчително да останете здраво стъпили на земята. По-късно през деня Меркурий ще навлезе в знака на Дева и това ще повлияе положително на логическата ни мисъл. Днес е благоприятно време за интелектуални и артистични занимания. В мнозина може да се пробуди актьорският талант. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са малко по-импулсивни, докато инвестират на фондовия пазар и това може да ги доведе до взимане на грешни решения. Ако не охладят страстите, може да загубят немалко пари.

Телците да очакват забавяне на плащанията. Онези от тях, които работят в сферата на транспорта и комуникациите, ще могат да се поздравят с повишение на заплатата.

Близнаците ще спечелят, ако инвестират в иновационни проекти, но преди това потърсят консултация от по-опитни колеги или бизнес партньори.

Раците ще се радват на добри парични печалби. Това ще ги направи щастливи и по-самоуверени.

За Лъвовете днес е ден да спестяват. Същевременно ще забележат, че към тях постоянно текат парични потоци.

Представителите на зодия Дева ще инвестират в различни проекти, но тяхното разточителство може да им се отрази пагубно. Добре е да не бъдат толкова импулсивни и повече да се контролират.

Везните ще са затрупани от работа. Очакват ги редица предизвикателства, включително ще им се наложи да вземат важно решение, свързано с професията им. Добре е да се вслушат във вътрешния си глас.

Скорпионите е добре да избягват да изпадат в песимистично настроение. Препоръчително е да се съсредоточат върху действията си, вместо да мислят само за резултата от тях.

За Стрелците денят ще бъде наистина фантастичен. Възможно е да ги повишат, кариерата им ще процъфтява. Но е добре да не се държат твърде самоуверено. Препоръчително е и да помагат на колегите си, когато ги помолят за помощ.

Козирозите имат много неизпълнени задачи и висящи ангажименти. Ако се концентрират, е възможно да постигнат всичките си цели преди изтичането на крайните срокове.

Водолеите ще излъчват само положителна енергия и това ще им помогне да развият творческите си идеи в максимална степен.

Рибите ще се чувстват стресирани, тъй като няма да могат да видят никакъв реален резултат от упоритата си работа през първата половина на деня. В същото време вечерта ще са наясно с отговорите на всички измъчващи ги въпроси.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст