ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 19 август – С поглед към по-голяма финансова стабилност

юпитер

Четвъртък, 19 август – С поглед към по-голяма финансова стабилност

На този ден наблюдаваме три явления – Слънцето и Юпитер застават точно една срещу друга, Меркурий и Уран образуват тригон, а Уран става ретрограден.

Така наречената опозиция между Слънцето и Юпитер обикновено се отразява като прилив на добро настроение, бодър дух и оптимизъм. Добре е да внимавате прекаленото ви самочувствие да не се изроди в арогантност към хората около вас. Те няма лесно да ви го простят.

Тригонът между Меркурий и Уран ще ви повлияе, като увеличи оригиналните ви идеи. Така че денят е подходящ за решаване на проблеми по нестандартен начин.

Ретроградният Уран ще ви влияе чак до 18 януари 2022 година. Добрата новина е, че няма да бъде с еднакъв интензитет. Ще се отрази на емоционалната ви сфера или на финансовата ви сигурност. А може и на двете. Така че помислете добре как да ги направите по-стабилни.

А ето на какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните ще са разкъсвани между работата и семейството. Вероятно ще постигнат търсената хармония в края на деня. Амбицията им да си изградят добро име най-накрая ще се реализира. Те ще се чувстват галеници на съдбата.

Телците ще се ядосват често – немалко от колегите и бизнес партньорите им ще се опитат да развалят плановете им. Ще ги критикуват жестоко. Добре е да не бъдат толкова чувствителни, а да продължат да работят толкова отдадено, колкото са го правили и преди. Само така ще постигнат това, което желаят.

Близнаците ще парадират с големите си финансови възможности. Освен че това ще им създаде малки проблеми – завистливите им бизнес партньори ще се увеличат, ще се отрази негативно на имиджа им, като намали доверието в тях.

Раците ще се фокурисат върху нови схеми за печелене на пари. Но трябва да бъдат внимателни, защото колкото и да им е неприятно, днес никой няма да бъде склонен да инвестира в техните идеи.

Лъвовете ще се почувстват доволни от себе си – ще бъдат възнаградени за упоритата си работа през годината. Някои техни приятели ще ги поканят да започнат заедно доста доходоносни инициативи.

Представителите на зодия Дева ще работят за подобряване на имиджа си. Ще имат успех в намирането на специалист по вътрешен дизайн, който точно ще знае от какво имат нужда. Спокойно могат да си купят още една къща – тя би била прекрасна лятна резиденция на бизнес партньорите им.

Везните няма да имат особени проблеми на финансовия фронт – нито ще спечелят кой знае колко, нито ще загубят фатално. Могат спокойно да предприемат рискови операции.

 Скорпионите предстои да сключат сделки, които ще дръпнат бизнеса им напред. Добре е да бъдат на едно мнение с членовете на семейството си и с бизнес партньорите си, защото в дългосрочен план ще имат нужда от тяхната подкрепа по решаването на казус, с който днес ще се сблъскат.

Стрелците ще са склонни да бъдат екстравагантни – да харчат много и то все за луксозни. Добре е преди всяка покупка поне два пъти да си зададат въпроса: „Всъщност ще има ли къде да карам кола тип Pagani Zonda R Evolution?“

Козирозите ще имат усещането, че парите изтичат измежду пръстите им. Ще имат много разходи за медицински грижи и пътни. Това ще им напомни, че вбъдеще е добре да са поне малко по-спестовни и да обръщат по-голямо внимание на профилактиката.

За Водолеите е добре да инвестират времето и енергията си повече в мислене, отколкото в действия. Това няма да им помогне да натрупат състояние, но ще им отвори очите за много нови възможности, за които до този момент не са си давали сметка.

За Рибите денят е подходящ да поговорят за повишение или за смяна на работното място в името на по-добро заплащане. Късметът е на ваша страна, така че действайте – имате шанса драстично и в дългосрочен план да подобрите финансовите си възможности.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст