ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Христо Иванов и Прокопиев са отговорни, че няма кабинет

тошко йорданов (Дарик)

Появата на нов политически субект е прекрасно за страната. Така Тошко Йорданов от "Има такъв народ" коментира пред Дарик Радио участието на "Продължаваме промяната" на предстоящите избори. Според него обаче е притеснително изявлението, че те биха работили с ГЕРБ, ако ГЕРБ се промени.

Не сме си изпускали нервите, всичко, което сме казвали, е осъзнато, не е емоционален ход. Така Тошко Йорданов коментира въпроса, дали е от партията му не са били прекалено нервни. Той обясни, че най-големият шок за него е била промяната в позицията на позицията Демократична България. Оказа се, че те за две седмици са си променили мнението и атакуваха Николай Василев, допълни той. От Плана за възстановяване и развитие е имало идея за отклоняване на пари към определени хора, посочи Тошко Йорданов, като каза, че това са спекулации и подозрения, и допълни, че Христо Иванов в прав текст е поискал да има негови представител в кабинета. Персонална отговорност за несъставяне на кабинета има Христо Иванов и медийната група около Прокопиев, каза още Йорданов.

По друг начин ще работим с медиите, поведението ни ще е различно и ще се опитаме да постъпим правилно при новата ситуация. Като персонална грешка Тошко Йорданов определи, че не са разказвали на хората какво се е случвало в парламента. В ефира на Дарик Йорданов каза, че се извинява на избирателите, че не са успели да разкажат какво се случва в парламента, той се извини и на останалите партии, че няма да правят договорки и не работят по техния си начин и че не играят като тях.

Каквото и да се случи, ние трябва да проявим смирение и компромиси, за да има стабилно управление, посочи още той.

Тошко Йорданов коментира и случая с Петър Илиев и разкритията за това, че в негов труд са открити откъси от труд на друг учен.

Според него и двамата нови кандидати за президентския пост ще ядат оглушителен бой на предстоящите избори от президента Радев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст