ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Септимиу Постелнику е “Банкер на годината” в категорията “Ускоряване на процесите по дигитализация”

Награди Банкер на годината 2021 ВивакомНикола Гечев

За ускоряването на процесите по дигитализацията на най-голямата по активи банка у нас, призът „Банкер на годината” получи  членът на УС и главен оперативен директор на "УниКредит Булбанк" Септимиу Постелнику.

Наградата връчи Никола Гечев – директор "Корпоративни продажби" на VIVACOM, който каза: "За нас във VIVACOM е чест да връчим тази награда, защото знаем, че в банковия сектор дигитализацията е настоящето и бъдещето. Поздравяваме "Уникредит Булбанк" за успехите, които имат в сферата на дигиталната трансформация".

https://www.facebook.com/vestnik.banker.5/videos/637182217325765

Септимиу Постелнику дойде от Румъния преди две години, за да ускори дигитализацията на "Уникредит Булбанк". И направи така, че мобилното й банкиране, което е вече на 10 години, през последните две години увеличи скоростта, с която доставя нови функционалности, пет пъти. Негова е в голяма степен и заслугата, че през последните 18 месеца активните потребители на мобилното й банкиране са се увеличили със 160 хиляди и банката вече чака половин милионния си клиент.

Септимиу Постелнику е и основният „виновник” за това, че в последната година и половина има над 560 хиляди дигитално подписани договори и над 70 роботизирани процеса.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст