ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

През целия декември Vivacom предлага Nokia Beacon устройства в комбинация с платформата за телевизия и интернет EON

През целия декември Vivacom предлага Nokia Beacon устройства в комбинация с платформата за телевизия и интернет EON

В навечерието на предстоящите празници Vivacom стартира кампания, която включва Mesh Wi-Fi продуктите Nokia Beacon в комбинация с иновативната платформа за телевизия и интернет EON.

Първото предложение включва два броя Nokia Beacon устройства на промоционална цена от 7.98 лв. (вместо 9,98 лв.) месечно за 24 месеца, в комбинация с абонамент за пакет EON FULL. Второто включва три устройства на цена от 11,98 лв. (вместо 13,98 лв.) месечно за 24 месеца, отново с абонаментен план за EON FULL. Офертата е валидна до края на месец декември.

Съчетавайки висококачественото Wi-Fi покритие на Nokia Beacon с платформата EON, и двата пакета са изключително актуално предложение във време, в което работата от дома и онлайн обучението са ежедневие. Промоцията на практика включва всичко необходимо за осигуряване на надежден безжичен интернет във всяка точка на дома и за всички членове на семейството, както и първокласна телевизионна услуга за пълноценно забавление вкъщи.

Nokia Beacon

Тези иновативни Wi-Fi устройства представляват цялостна система за безжичен интернет, в която комуникират помежду си, приоритизирайки и адаптирайки сигнала по най-добрия начин. Системата е лесна за мащабиране и към нея могат лесно да се добавят нови beacon устройства, за да се разшири покритието й. Вградените аналитични функции позволяват на всеки потребител да се включи автоматично към устройството с най-добър сигнал спрямо неговата локация, а управлението става лесно и удобно с помощта на мобилно приложение. Отново чрез него може да се създава мрежа за гости, да се определя „час за лягане“, да се блокират или разрешават конкретни уеб ресурси и т.н.

Повече информация за Nokia Beacon е достъпна на адрес:

https://www.vivacom.bg/bg/nokia_mesh

А повече за EON може да откриете на: https://www.vivacom.bg/bg/eon

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст