Награда за прокурор Христо Марков от РП – Шумен

награа прокурор христо марков

Иван Гешев награди младши прокурор Христо Марков от Шуменска районна прокуратура с отличие „Служебна благодарност“ заедно с грамота за проявен професионализъм и безупречно изпълнение на служебните задължения като наблюдаващ прокурор по 12 бързи производства с предмет престъпления против реда на управлението, приключили с осъдителни присъди в рамките на декември миналата година.

Предложението за награждаване е направено от Любомир Георгиев – административен ръководител на Районна прокуратура-Шумен, предвид изключително професионалната и прецизна работа на младши прокурор Марков по ръководените от него 12 бързи производства срещу група чужди граждани, преминали нерегламентирано границата на Република България. Същите са приключени в изключително кратки срокове – в рамките от 24 до 36 часа от започване на разследването до постановяване на окончателен съдебен акт по всяко едно от тези дела.

Младши прокурор Христо Марков завършва специалност „Право“  през 2018 г. в Университета за национално и световно стопанство в София. На 30 август 2021 г. е назначен на длъжността младши прокурор. Изпълнява образцово служебните си задължения в Районната прокуратура на град Шумен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст