ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

След отрицателен PCR Петков разговаря с хора от “Възраждане”

кирил петков (bTV)

Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия "Възраждане", предаде БНР, позовавайки се на свои източници.

Сред тях са заместник-председателите на партията – Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Срещата е станала възможна след отрицателен PCR тест на Петков. До днес той беше в изолация заради положителен резултат за коронавирус на председателя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента.

Тема на срещата на премиера и представителите на "Възраждане" са COVID мерките и зеленият сертификат, за чието отпадане настояват от партията.

По-рано днес лидерът на "Възраждане" – Костадин Костадинов, коментира в свой пост във Фейсбук, че покана за среща все още няма. През социалната мрежа той запита дали ангажиментът остава.

Ето какво написа Костадин Костадинов:

"След вчерашните наркомански страсти в парламента е време да се върнем към сериозния разговор. 

В сряда министър-председателят Петков заяви, че днес, когато му изтече карантината, ще покани протестиращите на разговор.

Аз вярвам на Кирил Петков, но понеже вече е обяд, а покана все още няма, искам да знам дали ангажимента остава.

Не че има къде да ходя, както е добре известно, аз съм под домашен арест. Но все пак нашите представители в София трябва да знаят ще има ли среща или не.

Усещането за ГЕРБ на власт продължава да е все така натрапчиво. Борисов правеше същите номера. Само дето полицията вече не ни бие и обгазява".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст