ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Горанов отново се обяснява в полицията за издирвания автомобил

Министерски съвет пресконференция за еврозоната Владислав Горанов

Бившият финансов министър Владислав Горанов влезе в Главна дирекция „Национална полиция“, за да даде обяснения във връзка с автомобила, с който беше спрян в края на миналата година на граничния пункт „Калотина“, защото колата е обявена за издирване.

„Има две експертизи на лизинговия автомобил и при тях няма никакъв проблем“, каза Горанов на влизане в полицията. "Аз съм ползвател само на един автомобил, който се доказа, че не е манипулиран. Аз всъщност съм само ползвател и това, за съжаление, може да се случи на всеки един ползвател на лек автомобил на лизинг  показва един интерес към бивш политик, който вероятно има друга цел. Малките бизнеси фалират, естествено ще трябва да се занимаваме със зрелища, хляб явно няма да има“.

Горанов  допълни, че ако е вярно твърдението от вчера на вътрешния министър Бойко Рашков, че колата е регистрирана преди да е произведена, то става дума за документна измама.

Проверката започна, след като в края на 2021 г. Горанов се  опита да излезе от България през „Калотина“. Граничната полиция беше установила, че колата се издирва от Интерпол по искане на Русия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст