ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 4 март – Ден с много късмет

късмет

Петък, 4 март – Ден с много късмет

Днес разположението на Слънцето спрямо Юпитер е много благоприятно за всички хора, които работят в сферата на финансите. Ще имате неочакван късмет и ще се чувствате галеници на съдбата.

Това важи особено за онези от вас, които са започнали да работят по нови проекти. Ако днес успеете да ги доведете до някакъв по-завършен вид, ще може да се поздравите със сериозна печалба.

А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии:

Овни, ако имате необходимите средства за желана от вас инвестиция, то не се колебайте да я направите тъкмо днес. Следвайте плановете си, защото обстоятелствата са благоприятни за сериозни вложения и покупки.

Телци, ако желаете да инвестирате спестяванията си в обновяване на техниката, с която работите, сега е моментът да го направите. Онези от вас, които имат нужда от финансов консултант, днес могат с доверие да приемат съветите му.

Близнаци, отложете всякакви планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят проектите ви. Спестявайте, за да можете да реагирате на неочаквани обрати.

Раци, днес преценявайте плюсовете и минусите от действията си, дори когато давате пари на заем. Не се залъгвайте от фалшиви обещания, а всичко си документирайте много внимателно.

Лъвове, днес пред вас ще има много неизвестни, затова се гответе да реагирате възможно най-гъвкаво. Внимавайте с проектите с големи инвестиции и с хората, които ви насърчават да ги направите. Бъдете скептични към съветите им.

Деви, днес, каквото и да направите, инвестициите ви ще водят до загуби. Дайте си почивка, правете неща, които обичате, но внимавайте с шопинг терапията – ако си купите нещо по-голямо, за да се успокоите, е много вероятно после дни наред да съжалявате.

Везни, ще имате невероятен късмет във финансовите дела. Вероятно няма да можете веднага да видите ползите от тях, но проявете търпение. Придържайте се към принципа – „по-малки разходи, по-малки евентуални щети“.

Скорпиони, днес ще получите много добри оферти, както и възможности за инвестиции. Разчитайте на интуицията си – така по-лесно ще разберете коя опция да изберете. Едва ли в скоро време ще имате толкова добри шансове за финансов успех.

Стрелци, днес бизнес идеите, които предлагате, няма да са особено ефективни. Партньорите ви ще искат да ви покровителстват. Това може да ви обърка и да вземете решения, които ще ви донесат само загуби. Доверете се на собствените си инстинкти.

Козирози, днес притесненията за вашата конкурентоспособност са излишни. Ще трябва само да положите малко усилия, за да вървят проектите ви гладко. Не се задоволявайте със стари лаври – бъдещият триумф ви очаква.

Водолеи, днес ще ви се наложи да преговаряте в своя полза. Установете нови контакти, защото те могат да бъдат изключително полезни за вас в бъдеще.

Риби, споделете за финансовите си проблеми с приятели, на които имате доверие. Ще получите от тях полезна информация и добри съвети. Ако сте достатъчно смели, да ги приложите на практика, със сигурност ще имате голяма полза.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст