Петък, 15 април – Изпълнени с желание за благотворителност

благотворителност

Петък, 15 април – Изпълнени с желание за благотворителност

Днес Марс преминава в знака на Риби. Това е период, в който целеустремената сила на енергийната планета Марс се поставя в услуга на самопознанието, в помощ на другите.

Причината е, че Марс в Риби е под силното въздействие на Нептун, планетата, олицетворяваща висшата, божествена любов.

Днес ще е особено плодотворно време за музикантите, за художниците и като цяло за хората на изкуството. В мнозина ще се появи и засилен интерес към астрологията, езотериката, мистицизма, философията и религията.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес внезапно ще ви хрумне гениална мисъл. Тя обаче е толкова лесна за осъществяване, че сериозно ще се замислите преди да я споделите с някого – особено с хора от вашия бранш.

Телци, днес ще трябва да разчитате на помощта на приятели. Ще търсите съвети от бизнес партньори – понякога по-отстраненият поглед е по-надежден за намиране на изход от ситуацията особено в заплетени казуси като вашия.

Близнаци, днес ще трябва да измисляте нестандартни решения за неотложните си бизнес проблеми. Колкото по-оригинален метод предложите, толкова са по-големи шансовете ви за успех.

Раци, убедете бизнес партньорите си да инвестирате в нови проекти, свързани с екологичното земеделие. Това не само е модерно и актуално, но и ако му се посветите изцяло, ще стигнете до неподозирани върхове и е напълно възможно да постигнете сериозни международни успехи.

Лъвове, само светкавичните ви реакции и интуицията ще ви помогнат да избегнете сериозни проблеми в работата. Вярвайте в себе си и така ще преодолеете всякакви препятствия.

Деви, планирайте си предстоящата работна седмица. Приоритизирайте си задълженията – така няма риск да пропуснете нещо и по-лесно ще се справите с всичките си задължения.

Везни, днес не правете рискови трансакции – особено ако парите не са ваши собствени.  Днес ще сте склонни да извършвате лекомислени постъпки, а това би изложило бизнеса ви на сериозен риск.

Скорпиони, днес си пестете нервите. Те ще ви бъдат много полезни през следващата седмица, която ще се окаже много напрегната за вас по отношение на сътрудничеството ви с колеги и партньори.

Стрелци, привидното затишие в бизнесконкуренцията не е причина да не правите нищо. Поемете инициатива. Способността да контролирате ситуацията, ще ви помогне да останете на върха, без значение с колко труден проблем се сблъсквате.

Козирози, денят ви ще мине под мотото: „Малките удоволствия от живота, като ходене на кино и театър, среща с приятели и разговори на чаша кафе или вино, все още не са навредили на никого!“

Водолеи, днес имате всички шансове да осъществите и най-амбициозните си мечти, отнасящи се до кариерното ви израстване. Дори и ако това, което сте замислили ви звучи налудничаво, след време ще ви се струва най-умната идея, която сте имали някога.

Риби, днес спокойно може да се заемете с рискови начинания. Късметът е на ваша страна, така че спокойно може да пуснете тото. Но въпреки благоразположението на планетите не губете чувство за самоконтрол.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст