ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 12 май – С широки пръсти и малко мързеливи

мързелив

Четвъртък, 12 май – С широки пръсти и малко мързеливи

Днес наблюдаваме два положителни съвпада – веднъж на Луната с Плутон, и втори път – на Луната с Меркурий. Освен това спътникът на Земята е в опозиция с Юпитер.

Взаимодействието между Луната и Плутон, при които ъгълът между орбитите ще е 120 градуса, ще засили интуицията ви. Разположението на Луната спрямо Меркурий ще увеличи склонността ви да проявявате разбиране и чувство на такт.

А опозицията на Земята с Юпитер може да засили във вас разточителството, мързела, самохвалството, както и самосъжалението.

Проблемът е, че тези отрицателни черти по-често ще ги забелязвате в другите, но не и в себе си.

Успех ще имат онези от вас, които следват принципа на римския философ Цицерон: „От малките начала всичко произлиза“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, инвестирайте в преквалификацията си. Не се карайте с бизнес партньорите си, защото не ви очаква нищо добро – ако постъпват некоректно спрямо вас, то не е от користни цели или зъл характер, а защото са подведени.

Телци, преговорите, които ще водите днес, ще бъдат особено успешни – ще ви донесат големи ползи – на вас и компанията ви. Не губете бизнес нюх и не се отпускайте нито за минута.

Близнаци, ще ви се наложи да поемете допълнителна работа за вкъщи, но в никакъв случай не оставайте вечерта в офиса, защото ще ви натоварят още повече. И не мислете за напускане.

Раци, колкото по-рано успеете да се справите с непосредствените си отговорности, толкова по-добре. Опитайте се да не отлагате изпълнението им и не се оплаквайте колкото сте натоварени.

Лъвове, днес цялата ви сутрин ще отиде за поправяне на стари грешки. Но веднага след това късметът ви ще се усмихне и вечерта ще сте изпълнени с благодарност за хубавия ден.

Деви, днес най-накрая доведете недовършените си задачи до края – със сигурност ще успеете да го направите по най-добрия възможен начин.

Везни, внимателно подбирайте думите си – ще ви се наложи да си общувате с бизнес партньори, които са много докачливи, а от тях зависят много ваши бъдещи начинания. Днес е денят да се проявите като топ дипломат.

Скорпиони, днес разчитайте на голям късмет или на неочаквани възможности за разгръщане на потенциала ви. Дори и да имате много натоварен ден, ще успеете да се справите с всички ангажименти.

Стрелци, съсредоточете се върху планирането на семейния бюджет, защото напоследък разходите ви са се увеличили неимоверно. Рационално изчислете в какво може да се ограничите.

Козирози, днес малки грешки могат да преобърнат целия ви бизнес план за няколко години напред. Не изпадайте в отчаяние – решение на проблемите винаги ще се намери.

Водолеи, извлечете максимума от настоящата ситуация. Опитайте се да направите всичко възможно, за да си гарантирате уважението на бизнес партньорите и техните похвали за безценния ви опит.

Риби, не влизайте в излишни конфликти с началниците си. Проявете разбиране, особено ако компанията ви е в криза.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст