ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 19 май – Ако не сте 100% сигурни, не рискувайте

рискуване

Четвъртък, 19 май – Ако не сте 100% сигурни, не рискувайте

Днес ъгълът на между орбитите на Слънцето и Плутон е 120 градуса. Това явление ще ви зареди с невероятна енергия, с която да обновите света около вас. Ще сте по-самоосъзнати и по-настоятелни.

В същото време разположението на Марс спрямо Нептун няма да ви повлияе много положително, защото е възможно да станете жертва на измамници. Ето защо днес е по-важно от всякога, ако нямате абсолютна сигурност, да не предприемате важни стъпки и да не взимате ключови решения. Изчакването ще е наложително.

Успех ще имат онези от вас, които вникнат в смисъла на думите на Жан Кокто: „Повечето хора живеят в руините на своя навик“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не трябва да правите компромис със съвестта си. В противен случай горчиво ще съжалявате. Ако не можете да решите даден проблем, по-честно е да се откажете. Вървите по нестабилен мост над пропаст и е по-добре да не рискувате.

Телци, днес не се вторачвайте в недостатъците на шефа си. Да, той не е безгрешен и не е брилянтен, но по една или друга причина е постигнал повече от вас и определено има за какво да го уважавате.

Близнаци, днес най-важното е да вярвате в себе си и в силите си, защото в този четвъртък успехът, кариерата и благополучието ви ще зависят от начина ви на мислене и от способността ви да поддържате добри отношения с всички ваши колеги и партньори.

Раци, днес ще имате хиляда и едно изкушение, които ще ви пречат да се концентрирате върху задачите си. Опитайте се да се самоизолирате, в противен случай определено няма да се справите с ангажиментите си.

Лъвове, отпуснете се – не влагайте много енергия в изпълнение на планове с краткосрочен ефект. Инвестирайте в спа центрове и образователни инициативи.

Деви, не създавайте илюзията, че работите активно – веднага ще ви хванат в лъжа и за наказание ще ви натоварят със задачи за няколко години напред.

Везни, помислете за бъдещото си кариерно развитие, но засега не споделяйте плановете си нито с колегите си, нито с началниците си, а само се наслаждавайте на живота и на възможността да работите тъкмо онова, в което сте най-добри и ви харесва.

Скорпиони, денят ви ще е изпълнен със сътресения, но те няма да ви засегнат, освен ако не сте достатъчно предпазливи и не застанете в окото на бурята. Препоръчително е запазите самообладание и да не спирате да работите за добрия имидж на компанията си.

Стрелци, днес ще се чувствате толкова уморени, така че, за да не правите сериозни грешки, просто си вземете отпуска. Или си поемете дъх, като смените умствената работа с физически труд.

Козирози, днес и най-малкото недоглеждане може да ви докара сериозни неприятности – като неприятни разговори с шефовете ви, например. По-добре е да не правите нищо, защото се знае кой е застрахован от грешки.

Водолеи, не влизайте в конфликт – има вероятност да се объркате кой е добрият, а кой е лошият и като цяло да не можете да повлияете на ситуацията, тъй като знаете твърде малко неща за нея. Онова, което може да направите, е да се опитате да успокоите опонентите си. За предпочитане от разстояние.

Риби, днес ще имате голям късмет през целия работен ден. Отпуснете се и търсените от вас решения ще се появят от само себе си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст