ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обявиха застрахователите на 2021 година

Застраховател на годината обща

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери връчиха годишните си награди.

На тържествената церемония, провела се на 19 май, в хотел „Маринела“, бяха раздадени няколко типа награди.

На юбилейната 25-а годишнина от учредяването на фондацията „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ отличените получиха специално изработена статуетка на богинята на победата – Нике, почетна грамота и значка с лика на патрона й.

Първата награда за цялостен принос в българското застраховане отиде при Юри Копач, изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД и заместник-председател на управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи.

Втората награда за цялостен принос в българското застраховане от академичните среди получи доц. д-р Григорий Вазов – ректор Емеритус на ВУЗФ. Получавайки отличието, той обърна внимание, че в живота на един мъж има три периода – първият, когато участва в раздаването на награди някъде от задните редови; вторият – когато самият той раздава награди и третият – когато сам получава награди.

Наградата на фондацията „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ за цялостен принос в българското осигуряване получи доц. д-р Станислав Димитров, изпълнителен директор и член на съвета на директорите на Съгласие АД и ръководител на катедра „Финанси и застраховане“ във ВУЗФ.

Специалната награда на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ за цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането отиде при Кольо Делев, управител на Ес Ди Ай Груп ООД.

В категория „Застрахователен брокер на годината – най-динамично развиващо се дружество“ призът отнесе „Амарант България“ ООД.

Застрахователен брокер на годината в категорията „Животозастраховането“ спечели „Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ ООД.

Призът за застрахователен брокер на годината в категорията на общото застраховане спечели Ес Ди Ай Груп ООД.

Като пенсионно осигурително дружество на 2021 г., развивало се най-динамично, бе определена ДСК-Родина АД.

За топ пенсионно осигурително дружество на годината, предлагащо допълнително и доброволно пенсионно осигуряване, бе обявено Алианц България.

Пенсионното осигурително дружество на годината, което предлага допълнително и задължително пенсионно осигуряване, е Доверие АД.

В категорията най-динамично развиващо се застрахователно дружество бе обявено Алианц България Живот.

Застраховател на годината в категорията „Животозастраховане“ стана „ДЗИ-Животозастраховане” ЕАД.

За победител в категорията „Застраховател на годината – общо застраховане“ бе обявен БУЛСТРАД Виена Иншурънс Груп.

Специалните пластики на наградите бяха дело на дизайнера Стефан Петров.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст