ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Константинова ще отговаря на депутатите за атаката срещу пощите

Парламент

Петъчният парламентарен контрол ще започне с разисквания по питане от народните представители Стоян Таслаков и Никола Димитров от "Възраждане" към вицепремиера по ефективно управление Калина Константинова за състоянието на "Български пощи".

След края на разискванията на въпроси на депутати ще отговарят отново вицепремиерът Калина Константинова, както и социалният министър Георги Гьоков, министърът на здравеопазването Асена Сербезова, земеделският министър Иван Иванов, вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов, транспортният министър Николай Събев, министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, министърът на електронното управление Божидар Божанов, енергийният министър Александър Николов, министърът на туризма Христо Проданов и външният министър Теодора Генчовска. 

Министърът на туризма ще даде информация за настаняването на украинските бежанци и за предизвикателства пред летния туристически сезон.

Също така се очакват и повече подробности относно сформирането на аналитично звено, което ще извършва мониторинг на социалните мрежи.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст