ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 20 май – Добри възможности за отлични комуникатори

комуникация

Петък, 20 май – Добри възможности за отлични комуникатори

Днес наблюдаваме хармонично взаимодействие между Меркурий и Юпитер, като ъгълът между техните орбити е 60 градуса.

Това означава, че ще сте отлични комуникатори и финансисти – ще водите интересни разговори, ще развивате творчески идеи, за чиято реализация лесно ще намирате финансови срества.

Този петък Луната създава множество връзки с Нептун, Марс, Плутон, Слънцето, Меркурий и Юпитер, които ще ви се отразят много положително. Ще ви направят по-енергични, вдъхновени, смели, готови да развивате благотворителност.

Успехи ще имат онези от вас, които не абсолютизират опита, защото, както е казал Конфуций: „Опитът е като фенер на гърба ви. Той осветява само частта от пътуването, което вече сте изминали“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, бъдете упорити – само така ще увеличите печалбите си. Особено ще върви на онези от вас, които се занимават с винарство.

Телци, бъдете разумни и предпазливи. Не се предоверявайте – това може да ви изиграе лоша шега. Имате нужда от работа и пари, така че не си струва да рискувате.

Близнаци, разберете какво точно трябва да подобрите в бизнеса си и започнете да действате без всяко отлагане. Ще се изисква от вас много сила и енергия, но усилията ви няма да бъдат напразни.

Раци, днес ще трябва да се справите с редица предизвикателства. Ще трябва да преодолеете много от страховете си и много от предразсъдъците на колегите си, за да постигнете целта си. Ще успеете само със силата на волята си.

Лъвове, денят е благоприятен както за преговори, така и за подписване на документи. Само внимавайте, преди да поставите подписа си под някой договор, внимателно да прочетете всички клаузи с дребен шрифт.

Деви, опитайте се да бъдете добри психолози – разберете какъв тип характер е вашият колега и защо споделя с вас лични проблеми. Добрите отношения със сигурност ще ви бъдат полезни в бъдеще, но е добре да знаете с кого си имате работа.

Везни, в този ден спечелването на съмишленици за каузата на вашата компания изобщо няма да е лесна задача. Но не се отказвайте – опитайте се, въпреки трудностите, защото утре вече може да е късно.

Скорпиони, днес е подходящ ден да бъдете щедри. Раздавайте усмивки, положителни оценки, премии. Скоро всичко ще ви се възвърне стократно.

Стрелци, днес ще направите малко откритие в областта, в която работите. Едва ли то ще промени живота на милиони и милиарди хора, но със сигурност ще ви е от полза – на вас и на ваши колеги.

Козирози, днес ще си поставите високи цели.Започнете да планирате бъдещите си действия с цел кариерно израстване. Но не започвайте нищо без подходящата подготовка.

Водолеи, тъкмо днес не се впускайте в рисковани дейности. Вашите началници бързо ще решат, че вие интересува само адреналина и няма да ви имат особено доверие.

Риби, не бързайте да се отказвате от предложения за работа дори ако те не ви обещават високи доходи. Разберете повече подробности – вероятно ще ви направят оферта, на която няма да можете да откажете.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст