ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 30 май – Новолуние в Близнаци изпълва с лекота

лекота

Понеделник, 30 май – Новолуние в Близнаци изпълва с лекота

Днес наблюдаваме Новолуние в Близнаци. Освен това Луната е разположена по такъв начин спрямо Юпитер и Марс, че ще бъдете по-склонни да правите дребни жестове и дори малки подаръци. Ще сте по-предприемчиви и целенасочени.

Мнозина ще имат необходимостта от общуване, защото в него ще откриват радостта от живота. Ще са весели и толерантни. С лекота ще постигат самоусъвършенстване и облагородяване на света около себе си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, ако напоследък имате финансови затруднения, днес те ще бъдат разрешени. Старите длъжници най-накрая ще ви се изплатят. Но запазете самоконтрол – не харчете всичко за глупости!

Телци, днес не взимайте прибързани решения. Направете всичко възможно, да имате поне пет минути за внимателното им обмисляне. Дори и ако става дума само за разказването на виц – първият, за който се сетите, вместо да разсмее слушателите ви, ще ги разстрои.

Близнаци, днес няма да посрещнете началото на новата работна седмица с голям ентусиазъм – но ситуацията не е толкова безнадеждна. Следобеда до вас ще достигнат много добри новини, така че смело инвестирайте в новооткрилите се възможности.

Раци, днес не изисквайте бързи резултати от колегите си и бизнес партньорите си. Колкото по-бързо свършат нещо, толкова по-некачествено ще е то. Заради това планирайте по-добре графика и сроковете.

Лъвове, днес е отличен ден за започване на нов бизнес. Ако отдавна сте имали намерение да предложите свой уникален продукт на пазара, направете първите стъпки за реализирането на този план.

Деви, отворете съзнанието си за нови идеи. Между другото и в литературата може да потърсите вдъхновение за новите си инициативи – само не потъвайте в някой криминален трилър.

Везни, днес общувайте само с хора, които могат да ви повишат самочувствието и да ви заредят с оптимизъм. Избягвайте стреса, който може да разклати здравето ви.

Скорпиони, познанствата, които ще си създадете днес, ще ви бъдат много полезни в дългосрочен план. Затова демонстрирайте най-добрите си качества.

Стрелци, пазете се от нереалистични оценки на случващото се. Трудните и непосилни за вас задачи ги прехвърлете на някого, който има по-голям опит и експертиза от вас. След това се погрижете да подредите приоритетите си.

Козирози, днес всяко забавяне или ускоряване на изпълнението на непосредствените ви задължения ще бъде истинско бедствие за вас. Затова звездите ви препоръчват да бъдете много прецизни и точни.

Водолеи, днес ще можете да докажете на всички, които са се съмнявали във вашите качества, че сте способни на чудеса – може дори да премествате планини, ако пожелаете.

Риби, ако днес допуснете грешка, не се самобичувайте. Всеки може да сгреши – дори и най-опитните хора. Важното е да разберете причината за нея.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст