ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вторник, 31 май – Пазете се от измами

измами

Вторник, 31 май – Пазете се от измами

Днес орбитите на Луната и Нептун се пресичат под прав ъгъл. Това не вещае нищо добро. Пазете се от измами, от тайни, които да ви държат в зависимост, от неясни послания.

Не започвайте нови инициативи и проекти, изпълнени със страх и песимизъм. Така лесно може да изпаднете в депресия. Но не търсете начини просто да забравите неприятностите – опитайте се да си вземете поука, запазете хладнокръвие и проявете търпение. След бурята небето е по-синьо и по-ясно от преди.

Овни, за да намерите отново себе си, променете отношението си към живота. Напоследък сте се превърнали в ужасни песимисти, а това само убива желанието ви за работа.

Телци, подгответе се за активна творческа работа – ще ви се наложи за пореден път да докажете, че може да се справите и с най-големите предизвикателства.

Близнаци, инвестирайте в строителство и озеленяване. Днес подобни инициативи ще ви изстрелят много по-напред от вашите конкуренти.

Раци, преди да подпишете договори за големи суми, дайте си сметка дали ще може да изпълните задълженията си. Проверете и дали партньорите ви са толкова надеждни, колкото си мислите.

Лъвове, днес денят ще е  особено успешен за онези от вас, които работят в сферата на точните науки и компютърните технологии. Вашето финансово благополучие ще зависи от това колко добре сте разбрали поставените ви задачи от клиентите. Не се уморявайте да задавате доуточняващи въпроси.

Деви, днес ще сте отворени към всичко ново. Дори и най-незначителната промяна ще е за вас глътка въздух. Ако пък нищо ново не се случи, вие създайте събитията.

Везни, забравете за всичките си недовършени задачи. Вземете си почивка и после, заредени с нови сили, сами ще се изненадате колко бързо сте се справили с всичко.

Скорпиони, обградете се със съмишленици – само така ще имате късмет. Не отказвайте чужда помощ, но и се пазете от недоброжелатели. Доверете се на интуицията си – вие умеете да разпознавате истинските лица, скрити зад маските.

Стрелци, забравете за всякакви кавги и разногласия с бизнес партньорите си. Заради великодушието ви отново ще започнат да ви ценят и уважават.

Козирози, днес ще бъдете в ролята на служителя за пример – любезният колега, винаги готов да помогне. Но не чакайте благодарност – каквото и да правите днес, правете го безкористно.

Водолеи, днес ще се изненадате колко много нови идеи ще ви хрумнат! Отдавна не сте преживявали такъв прилив на вдъхновение – възползвайте се, в противен случай скоро няма да имате друга подобна възможност.

Риби, днес ви очакват тежки преговори. Отговорно проведете всичките си разговори с бизнес партньори и клиенти.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст