ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Не отговарят на истината приказките, че банките изостават от дигитализацията

Конференция " Дигитализация и киберсигурност"

https://www.youtube.com/watch?v=Xzil2NWJYk4

Николай Лазаров

директор на управление „Продажби и индивидуални клиенти“ в Пощенска банка, обяви, че банковата индустрия има голям принос за развитието на дигитализацията в страната ни. Той обясни, че приказки от типа колко много България изоставала в тази сфера не отговарят на истината. Нещо повече – с иновациите, които Пощенска банка прави, тя се превръща и в лидер на Балканския полуостров.

Никола Бакалов

главният изпълнителен директор на Fibank направи  демонстрация за издаването на виртуална дебитна карта пред участниците във втория панел на конференцията „Дигитализация и киберсигурност“. Резултатът наистина бе впечатляващ – шест кликвания в рамките на 54 секунди..

Юрий Генов

изпълнителен директор и ръководител на направление „ИТ и операции“ в Банка ДСК коментира, че през последните 2-3 години клиентът на банката се е променил много и оттук нататък голямото предизвикателство е дали той ще може да бъде идентифициран по нов начин. 

Николай Спасов

главният оперативен директор на TBI Bank се похвали, че заради иновациите и нововъведенията банката в момента е единствената, която по три пъти на ден дава ликвидност на търговските фирми, с които работи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст