ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 13 юни – Със силна жажда за знания

знания

 

Днес Меркурий навлиза в съзвездието на Близнаци и ще остане там до 5 юли. Това разположение на небесните тела ще увеличи жаждата ви за знания. Ще искате всеки ден да научавате все нови и нови неща. През тези дни разумът и интелектът ви ще работят на пълни обороти.

Освен това в мнозина от вас ще се прояви силен търговски нюх. Ще се превърнете в сладкодумни разказвачи и смели пътешественици. Внимавайте обаче да не се пренатоварите. Почивайте повече.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, бъдете внимателни в решаването на финансовите си въпроси – всяка лекомислена постъпка от ваша страна би имала сериозни неблагоприятни последици.

Телци, днес ще имате успех, ако инвестирате в стратегически решения на наболели проблеми. Поканете за партньори в бъдещото си начинание бизнесмени, които смятате за конкуренти. В скоро време ще сте благодарни, че сте послушали съвета ни.

Близнаци, днес не купувайте на високи цени, независимо от съветите, които ще получите. Уви, в близко бъдеще няма да ви бъдат осигурени така необходимите ви финансови инжекции и ще трябва да спестявате. Разчитайте на своите възможности и не взимайте заеми.

Раци, инвестирайте в образователни и социални проекти. Много сте получили от съдбата и е настъпило време да връщате – подкрепяйте най-нуждаещите се и самотните.

Лъвове, ще бъдете забелязани от началниците си благодарение на усилията ви, вложени в работата. Очаквайте атрактивни бонуси или кариерно израстване.

Деви, днес проявете разбиране към изнервените си бизнес партньори. Заредете се с чувство за хумор и бъдете по-търпеливи към всички около вас – включително и към себе си.

Везни, днес ще имате притеснения за авоарите си. Освен това ще ви искат заеми, като бъдещите ви длъжници няма да ви вдъхват особено доверие.

Скорпиони, може да очаквате пътувания, по време на които ще изживеете съдбовни преломни моменти. Препоръчително е да се примирите с това и да положите усилия, така че пътуването да е ползотворно.

Стрелци, ще сте подложени на психически стрес. Добре е да овладеете безпокойството си, като споделяте проблемите си с хора, на които имате доверие.

Козирози е подходящ ден за планиране на бъдещи инициативи, при което спокойно могат да си развихрят фантазията си. Идеите им ще бъдат оценени и на по-късен етап увенчани с успех.

Водолеи денят ви ще е изпълнен с предизвикателства. Ще бъдете под напрежение, но това далеч не означава, че няма да успеете да си свършите качествено работата. Към вас ще има завишени очаквания, но е препоръчително да поддържате баланс между личния и професионалния живот.

Риби, днес ще ви поканят на бизнес пътуване. Не отхвърляйте офертата. Подгответе се да пишете пътеписи. Добро време за инвестиране в транспортни услуги и развлекателен бизнес.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст