Сряда, 22 юни – Силно привличане на срещуположния пол

колеги

Сряда, 22 юни – Силно привличане на срещуположния пол

Днес ъгълът между орбитите на Венера и Плутон е 120 градуса. Мнозина от вас ще се чувстват като магнит за срещуположния пол. Силните чувства са хубаво нещо, но за да бъде едно партньорство по-трайно, е препоръчително те постоянно да се подклаждат. Днес това по-лесно ще ви се удава. Същото е в сила и за бизнес отношенията, като там въпросът не е толкова в чувствата, колкото в непрестанното доказване на гласуваното доверие.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, добре е да потърсите съвет – сами трудно ще решите проблемите, с които сте се нагърбили. Ако се обърнете за помощ към някого от колегите си – това няма да подкопае авторитета ви. Оценете по достойнство работата в екип – това е умение, което се развива и усъвършенства.

Телци, ще изпитате удовлетворение, както в личен, така и в професионален план. По-възрастните ви колеги ще ви помогнат в решаването на сложен казус. Никога не подценявайте опита – все пак не започва всичко от вас.

Близнаци, днес ще сте център на внимание. Всички ще ви аплодират за постигнатите професионални успехи. Това със сигурност ще ви направи силно мотивирани за доста дълъг период от време. Очаквайте шеметно кариерно развитие.

Раци, ще се радвате на невероятен баланс между работата и личния живот. Това ще ви изпълни със спокойствие и ще се отрази благоприятно на ефективността ви. Шефовете ви ще оценят по достойнство работата ви. Вечерта организирайте приятна изненада на близките си.

Лъвове, точно днес не е денят да давате съвети и идеи на бизнес партньорите си. Уморени сте – отдайте се на заслужена почивка. В противен случай може да дадете неефективни предложения, които само да навредят на общия бизнес.

Деви, началниците ви очевидно не са доволни от вас. Би било хубаво да знаете каква е причината за подобна промяна, при положение, че в последно време давате всичко от себе си в работата. Проблемът е в комуникацията – заложете на открития разговор.

Везни, днес звездите ви съветват да не взимате важни решения, ако изпитвате някакви съмнения. Най-малкото колебание ще ви принуди постоянно да се тревожите за правилността на вашия избор, като по този начин ще ви лиши от вашата работоспособност, с която толкова много се гордеете.

Скорпиони, днес ще бъдете изключително разсеяни – малко е вероятно до края на деня да успеете да се фокусирате. Ако обаче подобно чудо се случи, денят обещава да бъде наситен с много успешни инициативи.

Стрелци, днес може да имате недоразумения с началниците си. Опитайте се да ги преодолеете. Не забравяйте, че и те имат своите слабости. Но точно вие не сте човекът, който ще ги накара да се справят с тях. По-добре се научете да ги приемате.

Козирози, днес се постарайте да разберете какво точно се изисква от вас – за да не се окаже, че сте направили тъкмо обратното. Не че бизнесмен от класа като вас трудно схваща за какво става въпрос – но при деликатни ситуации, каквато е сегашната, и най-малката неяснота е изключителна загадка за разгадаване.

Водолеи, ако работите в сферата на търговията, днес е вашият ден! Ще сте в състояние в тези жеги да продадете дори шейна на възрастна дама, която през зимата не смее да излезе на улицата. Излишно е да ви казваме, че тъкмо днес не трябва да си взимате отпуска.

Риби, опитайте се да изпитате удоволствие от работата си – не се интересувайте единствено и само от личния си живот. Това настроение ще се предаде на бизнес партньорите ви и ще е от голяма полза за професионалното ви израстване.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст