Вторник, 28 юни – Нептун става ретрограден

нептун

Вторник, 28 юни – Нептун става ретрограден

Днес, 28 юни, планетата Нептун, която се асоциира с вдъхновение и медитация, ще стане ретроградна.

До 3 декември ще имате възможност да помислите за духовния си живот, който напоследък не се смята за приоритет. Въпреки това той е важен – когато пренебрегвате всякакви морални принципи, вероятно бързо ще постигнете успехи в сферата на материалното, но душата ви няма да се извисява, а ще пропада.

Тя ще отслабва и в един момент и тялото ви ще започне да се разболява. Тренирайте духа и тялото – започвайте деня с медитация – с благодарност за новия ден, който ви предстои.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес цял ден ще ви се струва, че съдбата ви изпраща изпитание след изпитание – само и само за да се откажете от целта си. Не го правете – борете се за нея. Струва си.

Телци, днес ще се чувствате неработоспособни. Причината – натрупалата се умора. Вземете си почивен ден.

Близнаци, днес не е нужно да избирате дълго какво първо да направите. Приоритетите не са толкова важни – направете работния си ден по-интересен, разнообразен и вълнуващ.

Раци, инвестирайте в по-добра работна среда. Поръчайте си елегантни вази или удобен диван.

Лъвове, днес онези от вас, които се занимават с реклама, ще бъдат особено доволни от резултатите от социалната кампания, с която ентусиазирано са се ангажирали.

Деви, днес ще сте изнервени без видима причина. Не тровете както вашия ден, така и този на хората, с които ще ви се наложи да работите. Нямате необходимост от допълнителни главоболия.

Везни, днес късметът е на ваша страна! Не пропускайте шанса в своята сфера – имате възможност за страхотно кариерно развитие – особено ако развивате бизнес в сферата на строителството.

Скорпиони, днес може да получите доста нелеп съвет по отношение на бизнеса си. Не бързайте да се присмивате на съветника си – по-добре помислете кой го праща и чии поръчки изпълнява.

Стрелци, може да ви се наложи да се справяте с кадрови проблеми. Доверете се на интуицията си, но съберете информация от различни източници, защото колкото повече научавате, толкова по-малка е вероятността да сгрешите.

Козирози, днес се опитайте да не демонстрирате недоволството си дори и да имате основания. Не бързайте да се карате с хората, които са ви ядосали – вероятно, след известно време, когато имате нужда, те ще са от малкото, които ще имат възможност да ви помогнат.

Водолеи, днес е добър ден за важни бизнес срещи. Можете да ги проведете в неформална обстановка. Това ще е не само много приятно, но и ще се отрази благоприятно на общата ви кауза.

Риби, ако днес не се откажете да бъдете вечният песимист и скептик, рискувате да загубите благоразположението на важен за вас човек. Радвайте се на всеки нов ден, защото започвате период, в който нищо няма да се повтори. Поглезете се със спа процедури или почивка на екзотичен остров.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *