ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вторник, 5 юли – Епикурейски удоволствия

плодове

Вторник, 5 юли – Епикурейски удоволствия

Този вторник ще наблюдаваме две значими планетарни явления. Енергийната планета Марс навлиза в Телец, а Меркурий – в Рак.

При първия случай Марс ще използва енергията си, за да запазите собствеността си и дори да я увеличите. Ще имате желание да се отдадете на епикурейски удоволствия, като се наслаждавате на вкусна храна и напитки.

Мнозина от вас ще усетят влиянието на Марс в Телец: ще бъдат алчни и лакоми, но и ще работят с огромно желание и невероятна издръжливост.

При втория случай Меркурий ще използва енергията си, за да засили вашата чувствителност. Ще сте по-сетивни и по-усърдно ще търсите хармонията и творческия заряд около вас.

Овни, днес ще имате възможност да подобрите материалното си състояние, но за това ще трябва да работите усилено и дори да поемете допълнителни ангажименти. Няма да ви бъде лесно, но ще изпитате невероятно облекчение, когато спазите всички срокове!

Телци, днес точността и търпението ще са най-добрите ви приятели. Бъдете внимателни при изпълнението на задачите си и в края на вечерта се възнаградете с нещо вкусно, което много обичате.

Близнаци, днес е отличен ден да разширите бизнеса си. Очаквайте увеличение на приходите си, при положение че майсторски водите преговорите с бизнес партньорите си.

Раци, днес не измъчвайте колегите си с неизпълними изисквания. Не споделяйте идеите си в най-неподходящия момент – проявете търпение.

Лъвове, днес е добър ден да наемете качествени хора, които да работят за вас. Бъдете откровени, когато им обяснявате какво кариерно развитие ги очаква.

Деви, опитайте се да скриете апатията си. Все пак бизнес партньорите ви търсят във вас вдъхновен и устремен предприемач, който не се плаши лесно от предизвикателства.

Везни, днес ви предстои доста дълъг маратон от преговори. Направете всичко възможно, за да гарантирате, че конструктивният диалог няма да се превърне в кавга: при всички положения враждите само ще навредят на бизнеса ви.

Скорпиони, днес няма да успеете да направите покупките, които сте планирали. Отложете ги за по-добри времена, а сега спестявайте.

Стрелци, не крадете от съня си. Предстои ми много отговорна и неотложна задача и за нея трябва да се подготвите по възможно най-добрия начин.

Козирози, късметът е на ваша страна – следвайте интуицията си и не забравяйте да поддържате приятелски отношения с колегите си.

Водолеи, днес не приемайте никакви предложения за командировки. Не е време за пътувания – те биха ви изтощили и после ще ви е необходимо твърде дълго време за възстановяване.

Риби, днес бъдете предпазливи, когато решавате важни финансови въпроси. За предпочитане е да се отдадете на заслужена почивка, отколкото да рискувате кариерата и репутацията си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст