ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

От ДБ разпространиха пълния запис от закритото им заседание

Парламент Владислав Панев

От "Демократична България" разпространиха пълния запис на изтеклото по-рано в петък видео от закритото заседание на парламентарната група.  "Призоваваме всяка дума в пълния запис от заседанието на парламентарната група на “Демократична България” да бъде чута, осмислена и всеки сам да реши. Това е пълният запис, който се превърна в пропаганден материал. Откъси извадени от контекста и негови редакции се използват за да се ескалира още по-дълбока политическа криза”, написаха от партията в официалния си Фейсбук профил. 

В петък председателят на ПГ на "Демократична България" Христо Иванов посочи, че от формацията ще публикуват целия запис, защото виждат как се разпространяват само откъси, извадени от контекста. Той апелира всеки да се запознае с целия запис, да види, че става дума за абсолютно рутинна политическа среща на ПГ на ДБ. "Ние сме професионални политици и сме длъжни да обсъждаме всички аспекти на ситуацията, с всички възможни мотиви на играчите", обясни той.

Снощи от ГЕРБ разпространиха част от записът, след което лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че изтегля партията си от преговорите за кабинет и че няма да подкрепи евентуалното бъдещо правителство.

Пълният запис: 

https://www.facebook.com/watch/?v=1052845965347805

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст