ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Политиката не е шоу, а отговорност за съдбата на страната

Божидар Божанов

Законодателната програма, която ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" отхвърлиха днес, беше добра. Имаше редица антикорупционни мерки, ограничаване на безнаказаността на главния прокурор, законопроекти по Плана за възстановяване и устойчивост, всички законопроекти на Министерството на електронното управление за намаляване на бюрокрацията. Това написа във Фейсбук министърът на електронното управление в оставка Божидар Божанков. 

"Не мога да приема, че хвърлянето на България в поредни избори е заради това, че някой се е почувствал обиден. Очаквам с право такива хора и техните откровено деструктивни организации да бъдат изхвърлени от политическия живот", смята Божанов. 

"Защото политиката не е шоу, а отговорност за съдбата на страната. Не е "ти мене уважаваш ли ме", а "какво да направим за страната заедно". Не е вземане на решения от диванчета, зайчарници и сараи, а диалог пред хората", пише още министърът на електронното управление в оставка. 

Отиваме на избори, на които от "Демократична България" ще се явим пред избирателите с работата, която свършихме за тези седем месеца, с принципите, които защитавахме и с отговорното поведение, с което опитахме да стабилизираме страната в тази безпрецедентно сложна обстановка, посочва Божанов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст