ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

„Технически компоненти България“ разширява производството си, разкрива нови работни места

Видин

На 8 август ще се състои първа копка за разширяване на складовата част и производството на завод "Технически компоненти България“ във Видин.
Компанията е дъщерна на немската EbV Elektronikbau und Vertirebs GmbH и е в процес на сертифициране за инвеститор клас А. Продукцията й е изцяло за износ.
Предприятието е част от глобално динамичен и бързо развиващ се сектор. То произвежда компоненти и системи за енергийно ефективно отопление и климатизация, предлага развойна дейност и серийно производство на разнообразие от продукти с приложение в различни уред,и в автомобилната, медицинска и други индустрии.
Основан през 2005 г., заводът започна производство през 2008 г. с 30 служители, за да се превърне днес във водещ по размер на възнаграждението в региона. С предстоящото разширение предприятието става и най-големият работодател в област Видин, като ще предлага 450 работни места през следващата година.
„Новата инвестиция на "Технически компоненти България“ ще бъде 14 млн. лв. и благодарение на нея във Видин ще удвоим работните места, което превръща региона в икономическа точка на стабилност“, коментира директорът инж. Mapтин Πeтpoв.
Планираното разширяване на производствената инфраструктура е следствие от това, че поръчките непрекъснато нарастват не само като обем, но и като асортимент, което пък изисква и увеличаване на екипа. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст