ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вторник, 9 август – Не влизайте в разгорещени дискусии

разгорещени дискусии

Вторник, 9 август – Не влизайте в разгорещени дискусии

Планетарното явление днес – опозицията между Венера и Плутон може да доведе до драматични сцени в професионалния и личния ви живот.

Не влизайте в разгорещени дискусии, контролирайте се и поддържайте добрия тон един към друг.

За отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, не се гневете заради неща, върху които нямате никакъв контрол – възможни са проблеми с техниката. Онези от вас, които са в ресторантьорския бранш, да внимават с разрешителните – възможно е да са изтекли и да бъдат глобени.

Телци, днес е подходящо време за бизнес срещи – за обединяване на средствата за реклама и популяризиране на бизнеса ви.

Близнаци, може да изпитате затруднения при доставки на стоки, поръчани онлайн, както и при трансфери и разплащания.

Раци, днес е подходящо време да обзаведете дома или офиса си, така че да е по-уютен и различен. Аранжирайте цветята в него по ваш вкус и не забравяйте орхидеите – за тях казват, че са между растения и животни.

Лъвове, погрижете се за здравето си, защото сега сте на гребена на вълната, но после ще се чувствате ужасно изтощени.

Деви, в бизнес преговорите, които днес ще водите, ще трябва да съумеете да намерите начини да завоювате доверието на човека, който ви е интересен. Едновременно с това, ако бъдете засегнати, не търсете остри думи, за да отговорите на агресията. Проявете благородство.

Везни, днес ще получите много ценна информация – супер важна за бизнеса ви. Не я пренебрегвайте, а инвестирайте в новооткрилите се за вас пазарни ниши – най-вече във възобновяеми енергийни източници.

Скорпиони, днес подчинените ви ще предложат изключително решение на финансовите ви проблеми. Изкажете благодарността си и ги възнаградете щедро.

Стрелци, време е да измислите нещо ново и впечатляващо. Ако не ви хрумват нови идеи, бъдете по-активни и съберете мнения от експерти в сферата си. Две глави винаги мислят по-добре.

Козирози, днес не бързайте да взимате решения. Оценете всички плюсове и минуси, консултирайте се с възможно най-широк кръг специалисти по темата и след това в продължение на няколко часа добре обмисляйте изводите си.

Водолеи, бъдете твърди и не позволявайте на другите да ви диктуват каквито и да било условия. Днес следвайте единствено и само интересите си и интуицията си.

Риби, дори и да ви се струва, че другите не ви оценяват по достойнство, не се притеснявайте – това са само ваши илюзии. В никакъв случай не се обиждайте – обидата замъглява всеки трезв поглед и което е още по-лошо – може да ви разболее.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст