ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Донев към МВР: Спрете купения вот и войната по пътищата

Национално съвещание на МВР Гълъб Донев

Като непосредствена задача пред МВР служебният премиер Гълъб Донев постави подготовката и провеждането на честни и свободни избори. "Миналата година показахте, че когато има съчетание на политическа воля и професионализъм, е напълно възможно да бъдат ограничени уродливи явления като купения и контролирания вот", каза той по време на Национално съвещание на МВР. И добави, че полицаите не са сами в тази борба и правителството ще направи всичко необходимо, за да бъде постигнато единодействие на национално и местно ниво в съпротивата срещу купения и контролирания вот.

Донев благодари на всички служители на МВР за ситуациите, които са имали добър изход в резултат на навременната и адекватната им намеса. "Вашият професионализъм и лична амбиция да изпълнявате отговорностите си по възможно най-добрия начин имат пряко отражение върху ежедневието на всеки един от нас", изтъкна той.

"Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че може да бъде сложен край на войната на пътя", заяви министър-председателят. "Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение. Направете възможното и невъзможното, за да овладеем войната по пътищата на страната. Имате подкрепата на правителството", подчерта той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст