ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Над 130 са участниците в изложението MachTech&InnoTech

пазари

От днес София ще се превърне в пресечна точка за всеки с интерес в индустриалните машини и технологии. В Интер Експо Център ще започне 4-дневното индустриално бизнес изложение MachTech&InnoTech.

Очаква се министърът на икономиката Никола Стоянов да открие събитието от 12 часа. Поканени са представители на ИАНМСП, АИКБ, БСК, БТПП, Българската браншова камара-машиностроене, ПАРА, ръководствата на Техническия университет в София, Варна, Пловдив, Габрово и Русе, Минно-Геоложки Университет "Св.Иван Рилски" – София, посолства.

Над 130 изложители от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай и Румъния се включват в ключовия за страната ни и Източна Европа формат от 13 до 16 септември. Върху 10 000 кв. м ще се видят достиженията на стотици брандове при индустриалните роботи, машини, софтуери, 3D технологии и др. Сред представените марки са Trumpf, Mazak, Fanuc, Haas, Karmet, Bodor, KUKA, Messer, Siemens. „Ще има колективни участия на австрийски и чешки фирми“, информират организаторите.

На Международна конференция за обучението в индустриалния отрасъл и цифровизацията на 13 септември, лектори от България и чужбина ще представят визиите и идеите си.

10 000 кв. м, наситени с иновации

Изложението обединява две зони – MachTech и InnoTech. В MachTech се представят металорежещи и обработващи машини, машинно проектиране и машини за термообработка и заваряване, лазерни технологии, хидравлика и пневматика. InnoTech съсредоточава вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

В залите ще „присъстват“ адаптивни роботи за оптимизиране на вътрешната логистика. Колаборативни роботи ще демонстрират способностите си за работа в производства с тежки условия. Роботизирани специалисти ще покажат тенденциите при заваряването, а 3D технологиите ще демонстрират предимствата си за създаване на функционални решения за електронни компоненти, машиностроене, дигитална стоматология, образование и др. Акцент са и защитата на здравето и здравословната работна среда, индустриалната аспирация, металообработващи машини с ЦПУ, двигатели от последно поколение и други.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст