ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Продажбите на „М+С Хидравлик“ са над прогнозните за август

Пари

Продажбите на компанията, която произвежда хидравлични елементи и системи в Казанлък – "М+С Хидравлик" АД, са по-добри от прогнозираните за август. 

Предприятието обявява приходи за осмия месец на тази година в размер на 19.58 млн. лева. Мениджърите очакваха те да са 19.10 млн. лева. За осемте месеца паричните постъпления на фирмата са на стойност от 143.16 млн. лева.

Междинната неокончателна брутна печалба на "М+С Хидравлик" за август е в размер на 4.27 млн. лева и 25.31 млн. лева с натрупване от началото на годината.

Мениджърите на компанията, както обикновено, обявиха и своята прогноза за приходите от продажби през септември. Очакванията им са са сключване на сделки за 18.15 млн. лева. А за деветмесечието прогнозата е за продажби за 161.32 млн. лева.

Предприятието в Казанлък е специализирано за производство на пълна гама от нискоскоростни хидравлични мотори с висок въртящ момент, които намират широко приложение в селскостопанската промишленост, транспорта и машиностроенето. Компанията е водещ производител на нискоскоростни, високо моментни, орбитални, хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях.

Продукцията на дружеството е експортно ориентирана, като компанията държи значителен дял от световния пазар на хидравлични мотори. "М+С Хидравлик" има собствена търговска фирма в Германия – M+S HYDRAULIC POWER TRANSMISSION GmbH.

Най-големите акционери в компанията са "Стара планина холд" АД, който контролира 30.61% от капитала, "Индустриален капитал холдинг" АД е с дял от 22.16% и "М+С 97" АД – с 23.86 на сто. Останалите книжа с право на гласса собственост на по-малки инвеститори.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст