ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обучават фирми в Добрич на безопасни условия на труд

Добрич

Представители на над 30 фирми, учебни и здравни заведения от Добрич и региона се включиха в обучение по програмата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

В рамките на обучението служителите ще се научат и да оценяват рисковете на работното си място, съгласно действащото у нас законодателство.

Обучението е организирано от Стопанска камара – Добрич. То е безплатно за фирмите и е финансирано от Фонд „Условия на труд“. Успешно преминалите обучението получават Удостоверение за завършено обучение.

Обучението е целодневно и е организирано в четири модула: международно, европейско и национално законодателство по безопасност на труда, процедури и дейности по осигуряването й и примерни документи на предприятието.

Като вземем предвид модула – международно законодателство по безопасност на труда, можем да сме сигурни, че дори и предупреждението на президента на BusinessEurope Фредрик Першон да стане факт и енергоемките предприятия да напуснат Стария континент, то работещите в подобни компании добрички работници няма да имат никакви проблеми. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст