ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Във Vivacom започват официалните продажби на iPhone 14 Plus

Vivacom започват официалните продажби на iPhone 14 Plus

От днес във Vivacom започват официалните продажби на още един модел от най-новата серия смартфони на Apple – iPhone 14 Plus. Феновете на марката могат да се сдобият с iPhone 14 Plus 128 GB на цена от 58,98 лв. на месец и на изплащане за 36 месеца с план Unlimited MAX.

iPhone 14 Plus е напълно съвместим с мрежата от пето поколение на телекома, която е най- голямата[1] в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Представеният съвсем наскоро модел на Apple – iPhone 14 Plus притежава елегантен дизайн, издръжлива батерия, нова функция за спешни случаи и се предлага в разнообразни цветове. Дисплеят му е Super Retina XDR OLED с размер 6.7 инча и резолюция 2778 x 1284 пиксела.

Впечатляващата му нова система от камери се състои от две основни камери по 12 MP, една от които е ултраширокоъгълна. Селфи камерата също е 12 MP. Предлага се в 3 варианта за капацитет на вътрешната памет – 128 GB, 256 GB и 512 GB. Снабден е със специално проектирания от Apple А15 BIONIC процесор и 5-ядрен графичен процесор за светкавична производителност. Поддържа бързо зареждане, а батерията му а батерията му позволява до 26 часа гледане на видео съдържание.

Сред новите екстри на iPhone 14 Plus, както и на другите модели от серията  е детектор за катастрофи –  нова функция за безопасност, която може да се обади за помощ, когато потребителят не може да го направи сам.

[1] Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст