ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Инфаркт покосил таксиметровия шофьор

таксита

Масивен инфаркт на миокарда е причината за смъртта на таксиметровия шофьор Христо Йорданов, гласи предварителното заключение на съдебни медици. Според непотвърдена официално все още информация, Йорданов имал само повърхностни наранявания – охлузване на рамото, синина на ръката и наранени кокалчета на пръстите на ръката, ожулени колене. Сърцето му обаче било уголемено. Оказало се, че мъжът е получил масивен инфаркт на миокарда. Смята се, че той е настъпил преди боя, адреналинът е ускорил събитията.

Както е известно, в събота, около 18,30 ч, таксито му навлиза в еднопосочната улица “Хъшове” в кв. “Разсадника”. По нея се движел друг автомобил, управляван от 19-годишно момиче. Спътникът ѝ обяснил на таксиметровия шофьор, че се намира в нарушение. Така се стигнало до саморазправа между двамата мъже.

Различни са версиите за случилото се впоследствие. Едната е, че младата жена спряла автомобила на тротоара, за да направи място на таксито. Върху приятеля ѝ се нахвърлили няколко непознати мъже, които били извикани от таксиметровия шофьор, твърдят свидетели. Според тях поне трима или четирима мъже нанасяли удари върху младежа. Посетители на намиращия се в непосредствена близост ресторант “Хъшове” се опитали да прекратят побоя, извикана била и полиция. Едва след пристигането на униформени свидетелите видели, че таксиметровият шофьор е паднал на земята. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст