ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Луксозен комплекс в центъра на София завърши първи етап на строителство

Строеж

СОФИ ЦЕНТЪР получи Акт 14 за приключен първи етап на строителство. Този успех е благодарение на подкрепата и цялостното финансиране на Българо-американска кредитна банка. СОФИ ЦЕНТЪР етап 1 е в центъра на гр. София и вече е с акт 14. До края на 2023г. СОФИ ЦЕНТЪР- ПЪРВИ ЕТАП ще бъде с акт 16.

СОФИ ЦЕНТЪР- ПЪРВИ ЕТАП има четири входа с общо 129 апартамента и ателиета, с 145 подземни паркоместа, рецепция, басейн, фитнес със съблекални и сауна, офис и магазин. Комплекса представлява елегантна терасовидна Г- образна жилищна структура, която се извисява стъпаловидно.

Комплексът ще предлага пълен комплект услуги:

Ще има 24 часова охрана с контрол на достъпа и видеонаблюдение, перфектен ред и чистота. Гарантирана техническа поддръжка. Красив собствен парк с алеи, кътове с цветя и дървета, окосена трева, поддържан басейн, фитнес и сауна. Ще има и зъболекарски кабинет, офис и магазин. На следващ етап се предвиждат ресторант и детска площадка.

Грубия строеж на сградата, зидариите, мазилките и замазките се изпълняват от фирма РЕСПЕКТ БИЛД ЕООД.

Фирма ВАЛДА 90 ООД е започнала остъкляването на фасадите със седем камерна дограма с трислойни стъклопакети с профил на DECEUNINCK System ELEGANT. От фирма “ВАЛДА 90” ООД ще изпълняват и вентилируемата фасада на обекта с албонд.

От фирма “РАДОНИК ПРО” ООД са готови с ЕЛ инсталациите на над 1/3 от апартаментите на обекта и голяма част от общите пространства. Редом с тях работят и от фирма “РУВЕКС” АД, които отговарят за ВиК и ОВК на целия обект.

Комплексът е проектиран от фирма- ЯВОР ВУЛОВ АРХИТЕКТ ЕООД от екип арх. Явор Вулов, арх. Пламен Вълков и арх. Петър Иванов.

Сега работата продължава с проектирането на интериорите на обществените пространства.

Повече информация за комплекса може да намерите на: www.soficenter.bg

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст