ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Излезе брой 66 на списание Banker Special

banker special

"Бизнесът не трябва да е заложник на политически кризи." Тази позиция защитава министърът на иновациите и растежа Александър Пулев в интервю за новия брой на списание Banker Special.

В него той представя не само каузите на служебното правителство – работещ План за възстановяване и устойчивост, качествено управляван Фонд на фондовете, но и разкрива свои по-лични желания.

"Държавата ни е много красива. Искам и с икономиката ни да се гордеем така", споделя Пулев.

Друг харизматичен събеседник, интервюиран в брой 66 на Banker Special, е посланикът на Албания у нас – Н. Пр. Доника Ходжа. Освен по темите енергетика, транспорт и цифровизация Ходжа търси общи допирни точки със страната ни и по линия на културата и народопсихологията ни.

"Имаме много подобни традиции и храни. Всички обичаме баница или бюрек, всички притежаваме типичния горделив балкански манталитет и споделяме сходни възгледи по социалните въпроси. Голямото гостоприемство е друга характеристика и на двата ни народа", подчертава Н. Пр. Доника Ходжа.

А какви други характерни особености е открила тя в българите, как започва новата индийска приказка на Boucheron и кой е най-големият и най-стар британски замък – на всички тези въпроси отговор ще намерите в брой 66 на списание Banker Special. Вече в разпространителската мрежа.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст