ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

СОС отпуска средства за ремонт на Малък градски театър “Зад канала“

Малък градски театър "Зад канала"

Две предложения са одобрени за финансиране от Съвета за управление на Специализирания общински приватизационен фонд – за ремонт на покрива на Малък градски театър „Зад канала“ и за изграждане на детска площадка и фитнес на открито в район „Студентски“. Това съобщиха от пресцентъра на Столичния общински съвет.

Необходим е спешен ремонт на покрива на гримьорните на театъра и обновяване на входната врата на сградата, информира общинските съветници директорът на „Зад канала“ – Бина Харалампиева. Театърът е създаден през 1990-а година, а в непосредствена близост до сградата, се помещава Клуб на актьора „При жабите“, в който се реализират камерни представления, събития, семинари и работни дискусии. Ще бъдат ремонтирани и стълбите към клуба „При жабите“. За реконструкцията са необходими 20 000 лв.

Съветът за управление на Специализирания общински приватизационен фонд е одобрил и искане от кмета на район „Студентски“ за изграждане на детска площадка и фитнес на открито в местността „Малинова долина“ на стойност 290 000 лв.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст