Dior превзема Harrods

Диор - Харродс

Висша мода, анимирани витрини, ефимерни уникални колекции, вкусни джинджифилови сладки и впечатляващи коледни украси, всичко това вече можете да намерите в прочутия лондонски универсален магазин, намиращ се на 87–135 Brompton Road в Лондон. 

Докато посетителите и купувачите разглеждат новата колекция на лейбъла, те ще имат възможността да се насладят и на уникалната коледна украса, наподобяваща джинджифиловата къщичка в приказката „Хензел и Гретел“.

А за най-гладните е осигурено и специалното кафене Café Dior. За тези, които не знаят, Кристиан Диор е бил и голям почитател на гастрономията и гурмето. Ето защо не е чудно, че модната къща е наела едни от най-даровитите сладкари, баристи и пекари, чиито кулинарни чудесии ще успеят безпроблемно да задоволят прищевките и на най-капризния клиент.

Любопитно е да се спомене, че майсторите сладкари даже са успели да направят и умалени захаросани модели на най-емблематичните дрехи и аксесоари на Dior.

Една от гостуващите колекции ще бъде новата Dior Cruise 2023, вдъхновена от фамозната танцьорка на фламенко – испанката Кармен Амая (1913-1963). Тук не само се вижда прецизният почерк на главния творчески директор Мария Грация Кюри, но всеки заинтересован може да намерите някои от знаковите модели чанти на марката – Lady Dior и Dior Saddle.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст