ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ЦКБ в подкрепа на третото издание на международния турнир по таекуондо TURBO TROPHY

Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс „Горна Малина“ елита на българското олимпийско таекуондо

Централна Кооперативна Банка АД ще подкрепи един от най-очакваните международни таекуондо турнири – TURBO TROPHY на таекуондо клуб „Турбо“ и Българската таекуондо федерация. Състезанието ще събере на 1 април в Спортен комплекс „Горна Малина“ елита на българското олимпийско таекуондо. Новото издание на турнира ще стартира в 09:00 часа, като ще продължи до 19:00 часа.

Едно от най-успешните спортни събития за източни бойни изкуства у нас ще се проведе по официалните правила на Световната таекуондо федерация за всички възрастови групи.

Това е третото издание на международния турнир по таекуондо. Първите две се проведоха през 2019 и 2018 г., като тогава взеха участие 500 състезатели от 8 държави.

Централна Кооперативна Банка е една от водещите банки у нас и разполага с широко развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно социална отговорност и подкрепя множество и различни инициативи, свързани с развитието на потенциала на младите, повишаването на финансовата култура и различни благотворителни инициативи. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст