ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Aston Martin представи обновения спортен автомобил Vantage

обновения Aston Martin Vantage производство

Aston Martin представи обновения спортен автомобил Vantage. Визуално модифицираният модел с две врати се отличава с вертикални фарове, увеличена радиаторна решетка и нови предни брони. Каросерията на обновения Vatnage е станала с 30 мм по-широка от предшественика си.

Автомобилът запазва своя 4-литров V8 бензинов турбо двигател, чиято мощност е увеличена до 665 к.с. и 800 Нм въртящ момент – увеличение на мощността и въртящия момент със 155 к.с. и 115 Nm са съответно 30% и 15% в сравнение с предшественика.

Автомобилът е с подсилена каросерия, преработено окачване и пренастроено управление, предназначени да подобрят характеристиките на шофиране на спортния автомобил. За Vantage са създадени нови олекотени 21-цолови джанти, които са обути с гуми Michelin Pilot Sport S 5. Новият продукт е оборудван с по-мощни спирачни механизми, които срещу допълнително заплащане могат да бъдат карбоно-керамични.

Купето на Aston Martin разполага с напълно нов преден панел с модифицирана архитектура, който интегрира дефлектори на климатичната система и 10.2-инчов екран на мултимедийната система. Мултимедията поддържа безжична връзка на смартфони чрез Apple CarPlay и онлайн услуги.

Производството на обновения Aston Martin Vantage ще започне през първото тримесечие на 2024 г., а доставките на автомобили до клиентите са предвидени за през второто тримесечие.

Очаква се преди края на 2024 г. да се състои премиерата на обновения кабриолет Vantage Roadster.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст