200 млн. потребители отчете блокчейн екосистемата Binance

Binance

Все по-голямо доверие в цифровите активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за цифрови активи в света. Нараства  и броят на потребителите на компанията, която този месец отчете 200 млн. регистрации в платформата.

А това е постижение за цялата блокчейн индустрия. Това е индикатор, че крипто пазарът върви в правилна посока и печели доверието на все повече хора по света. „Колкото до успеха на Binance, той се дължи както на широката гама от продукти, които предлагаме, така и на локалния ни фокус. Binance предлага всичките си услуги и информационни ресурси на български език. Това ни помага да сме винаги близо до потребителите си и да получаваме тяхното доверие“, коментира Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

Днес блокчейн и Web3 се развиват с безпрецедентни темпове.

Биткойнът, представен през 2009 г., положи основите на нов клас активи, като за по-малко от десетилетие привлече внимание на глобално ниво. Днес милиони хора по света използват цифрови активи.

В същото време

блокчейн технологията продължава да се сблъсква със скептицизъм от страна на традиционните финансови институции.

Въпреки това, нейната добавена стойност – децентрализация, прозрачност и сигурност, стимулира все по-широкото ѝ приемане, както от индивидуални потребители, така и от компании.

Редица утвърдени компании все по-често избират да се адаптират активно към иновациите.

Финансови гиганти като BlackRock и Fidelity, оглавяващи неотдавнашната треска за спот Биткойн ETF, са най-яркият пример.

Много други големи играчи в съответните области – от JP Morgan до IBM, проучват блокчейн технологията и я интегрират в операциите си, за да повишат ефективността и сигурността.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст