С 10% отстъпка за American Express и EuroLine American Express от Пощенска банка в МЕТРО

Migration Image

Картодържатели на American Express и EuroLine American Express ще могат да се възползват от 10% отстъпка от всички покупки, направени с картите в хипермаркети МЕТРО в цялата страна от 30 септември до 15 ноември. Това съобщиха от Пощенска банка

Отстъпката от направените покупки ще се връща автоматично обратно по кредитната карта на клиента и важи за всички стоки в магазина, включително и за тези в промоция.

Всички желаещи да се възползват от специалната оферта, но не са притежатели на кредитни карти American Express и EuroLine American Express, имат възможността да кандидатстват за издаване на такива на територията на хипермаркети МЕТРО, където служители на Пощенска банка се грижат за максималното улеснение и удобство на клиентите. Новите клиенти могат да се възползват от тази възможност още преди старта на промоционалния период ndash; от 14-ти септември служители на банката присъстват в хипермаркети МЕТРО и съдействат за подаване на заявления с цел картите на новите клиенти да бъдат активни през целия период на предложението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст