ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

Migration Image

Печатат нови здравни книжки

Национална здравноосигурителна каса търси фирма за изработване и за периодична доставка на здравноосигурителни книжки през следващите три години. За целта са предвидени 1 141 667 лв., а оферти в процедурата могат да се подават до 5 декември. Първата доставка – на 60 хил. броя здравноосигурителни книжки, трябва да се извърши в срок до 45 дни след подписване на договора.

nbsp;

Сливен чертае план за развитие

Интегрираният план за градско възстановяване и развитие на Сливен трябва да е готов най-късно до 30 юни 2013 година. За него кметството е обявило конкурс, в който кандидатите да изготвят плана, могат да се включат до 26 ноември. Победителят ще разполага с бюджет от 375 хил. лв., за да определи новите три зони за въздействие в града (обществени, жилищни и икономически), в които ще се реализират проекти през следващия програмен период до 2020-а.

nbsp;

МИЕТ сменя мобилния си оператор

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще сключи договор с някой от трите мобилни оператори за предоставяне на GSMи фиксирани телефонни услуги на служителите си до края на 2015-а. По прогноза разговорите на чиновниците ще струват общо около 650 хил. лева. Телекомите могат да представят офертите си във ведомството до 11 ноември. Идеята е контрактът да бъде подписан преди Нова година.

nbsp;

НАП подобрява условията на труд

Близо 140 хил. лв. ще плати Националната агенция по приходите, за да бъде обслужвана от служба по трудова медицина. Услугата трябва да осигурява всички нормативно определени в Закона за здравословни и безопасни условия на труд задължения за всичките около 8200 данъчни служители. Централното управление на агенцията и структурите й в страната трябва да се приведат в нормите за безопасен труд за две години, смятано от 4 януари 2013 година.

nbsp;

Тотю Младенов търси куриер

За нуждите на служителите, ангажирани с изпълнението на оперативната програма Развитие на човешките ресурси, Министерството на труда и социалната политика ще наеме куриерска фирма. Кандидатите могат да подават оферти до 12 декември, а договорът с победителя ще има продължителност до края на 2015-а. Ведомството на Тотю Младенов е заявило, че може да плати най-много 90 хил. лв. без ДДС за услугите на куриера през този период.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст