Обществени поръчки

Migration Image

Софийска вода дава 12 млн. лв. на подизпълнител

За аварийна поддръжка, строително-ремонтни и строително-монтажни работи на около 30% от водопроводната мрежа на територията на Столичната община ще бъдат дадени 12 млн. лв. без ДДС през следващите 24 месеца. Концесионерът на мрежата Софийска вода е обявил търга за избор на фирма, която да поеме въпросните дейности срещу осигуреното възнаграждение. Мераклиите да се включат в надпреварата могат да представят своите оферти най-късно до 21 юни.

nbsp;

Охрана за спорта

В последния си работен ден служебният министър на спорта Петър Стойчев е решил да подсигури сигурността на наследничката си Марияна Георгиева, като е обявил поръчка за извършване на физическа невъоръжена охрана и осигуряване своевременно и безвъзмездно при поискване охрана на членовете на политическия кабинет. Срокът на договорът с избраната фирма ще бъде 12 месеца, а предвидения бюджет – 140 хил. лева. Предложенията на кандидатите ще се приемат до 23 юни.

nbsp;

Спасяват археологията под магистралата за Сърбия

Агенция Пътна инфраструктура търси фирма, която да извърши пълни спасителни археологически проучвания по трасето на бъдещата магистрала от София до Калотина. Победителят в надпреварата, документи за участие в която ще се приемат до 24 юни, ще има 75 дни да си свърши работата. Той ще разполага и с 660 хил. лв. за целта.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст