Обществени поръчки

Migration Image

Столичен електротранспорт купува специална техника

С нов специализиран автомобил за поддръжка на контактната мрежа е решило да се оборудва общинското предприятие Столичен електротранспорт. Камионът трябва да е с повишена проходимост и да разполага с работна платформа. За него ще бъдат похарчени 782 хил. лева. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 21 октомври. Финансирането за проекта е от оперативната програма Регионално развитие.

nbsp;

Топлофикация София търси водомери за студена вода

Точно 2330 нови водомера за студена вода за собствени нужди смята да поръча Топлофикация София. Критерият за избор на победител ще е икономически – най-изгодната оферта – 70% от тежестта, ще се пада на предложената цена, 20% дава гаранцията, а останалите 10 пункта са за предложения срок на изпълнение. Документи могат да се подават до 25 септември.

nbsp;

nbsp;

В НОИ ще се учат да работят с клиенти

Националният осигурителен институт е решил да подобри качеството на обслужване на клиентите си. Учреждението е предвидило 46 200 лв., които да бъдат вложени за обучението на служители в приемните на териториалните поделения, които се занимават с получаване и заверяване на документи, с консултации, справки и други административни услуги. Парите са осигурени по оперативната програма Административен капацитет,а срокът да се дадат заявки за участие е 2 октомври.

nbsp;

nbsp;

Военните поръчват нови сървъри

Обществена поръчка за доставка на пет нови сървъра и платформа за визуализиране на работни места е обявило Министерството на отбраната. Техниката ще струва 181 600 лв. (без ДДС), като предложенията на кандидатите ще бъдат разгледани на 17 октомври.

nbsp;

Отпадните води на Созопол – в морето

Близо 9.5 млн. лв. без ДДС ще плати община Созопол за дълбокоморско заустване на водите от местната пречиствателна станция. Предвижда се тръбопроводът да тръгва от облекчителна шахта, да минава през общински терени, да пресече главния път и да стига до плажа. Там ще навлиза навътре в морето на разстояние една морска миля от брега, а съоръжението ще завършва с дифузьор. В задачите на изпълнителя ще влиза още и укрепване на брега с буна, както и каменно заскаляване на дъното срещу ерозия в мястото на преминаване на тръбата. Строителството ще трябва да приключи до края на следващата година, а участниците могат да подават документи до 15 октомври.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст