Доказаният патологичен лъжец Цветанов ме привика в полунощ

Migration Image

– Ще го попитам само веднъж – в нощта на 26 срещу 27 юли 2012 г., когато имах рожден ден, дали той ме е извикал в неговия кабинет и злоупотребявайки със служебното си положение ми е оказал натиск по определена тема? С този въпрос, зададен чрез сайта ПИК, депутатът и медиен магнат Делян Пеевски поднови атаката си срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Коментарът на Пеевски е по повод справката, издадена от вътрешния министър Цветлин Йовчев, за посещенията на Пеевски при предшественика му Цветанов. По-рано днес Цветанов я нарече “абсурдна” и за пореден път отрече да се е виждал с Пеевски повече от 7 пъти.

“Повтарям за последен път, че съм ходил 40 пъти при доказания патологичен лъжец Цветан Цветанов. Това е абсолютно доказуемо, казва Пеевски и запита: Смятате ли, че ми е било приятно да посрещна рождения си ден в кабинета на Цветанов? Смятате ли, че е нормално в полунощ един човек да бъде викан в кабинета на вътрешния министър? Нека Цветанов да отговори защо ме е привикал на рожденния си ден. Ако той не го направи, за мен ще е един приключил човек!”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст