Бургаската полиция с нов шеф, специалист по убийствата

Migration Image

Комисар Георги Костов е новият директор на Областната дирекция на МВР – Бургас. Заповедта за назначението му е връчена тази сутрин в Благоевград, където той заемаше директорския пост досега, съобщава Struma.com. Костов заема мястото на Милен Димитров, който беше уволнен от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Георги Костов ръководи успешно ОД на МВР – Благоевград около 2 години, където управлява със собствен екип, доведен от столицата. Преди около месец заместникът му М. Данаилов бе преместен на работа в главната дирекция на полицията в София.

Министърът в оставка Цветлин Йовчев награди комисар Костов с най-високото отличие почетен медал заради работата му на територията на ОД на МВР – Благоевград и заради показаните резултати и писмено изрази благодарностите си към екипа му в Благоевград. За първи път областната дирекция в Благоевград е на първо място в страната по комплексна оценка на резултатите. Явно тези високи постижения са повлияли на решението на Йовчев да пренасочи Костов към Бургас, където концентрацията на криминалния контингент е голяма особено през лятото.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст