“Петрол” се мести в Ловеч

Migration Image

"Петрол" АД събира отново акционерите си на извънредно общо събрание, което ще се проведе на 17 септември, съобщават от дружеството. В дневния ред има една-единствена точка за промяна в адреса на управление и седалището на компанията. Проектът за решение предвижда тя да се премести от София в Ловеч – хотел "Ловеч", ул. "Търговска" №12.

От началото на юни в ръководството на "Петрол" АД влязоха няколко нови лица, избрани на 29 май от общото събрание на акционерите на дистрибутора на горива. Начело на Управителния съвет тогава застава собственикът на "Литекс моторс" Гриша Ганчев.

"Петрол" завърши със загуба от 776 хил. лв. полугодието след положителния финансов резултат от 1.4 млн. лв. за същия период на миналата година. Нетните приходи от продажби остават почти без изменение – около 271 млн. лв., но разходите по дейността са нараснали, в т. за външни услуги и за възнаграждения. Към края на полугодието в "Петрол" АД броят на ангажираните служители са намалели до 1460 при 1602 през декември 2013-а.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст