ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Само факти

Migration Image

Конкурс предизвика гневни реакции

Авиокомпанията Malaysia Airlines предложи на клиентите си да участват в конкурса My Ultimate Bucket List (Списък на нещата, които искам да направя преди смъртта си). В акцията могат да участват пълнолетни жители на Австралия и Нова Зеландия, които са си купили билети чрез официалния сайт на превозвача през 2014-а. Победителите ще бъдат наградени с таблети и самолетни билета за Малайзия. Конкурсът предизвика негативна реакция сред потребителите в интернет: “Казвам ви, че полетът с Malaysia Airlines НЕ влиза в списъка на нещата, които искам да направя, преди да умра”, написа един от тях.

 

Омъжиха индийка за куче

Родителите на 18-годишната индийка Мангли Манду я принудиха да се омъжи за симпатично куче на име Шеру. Преди това бащата на булката го избрал грижливо от улицата. Причината за необичайната сватба е пророчеството на местните старейшини, според което девойката е прокълната да загуби първия си съпруг в катастрофа. Сега вече, ако злокобното пророчество наистина се сбъдне, негова жертва ще стане кучето, а не човек. Мангли ще може да се омъжи отново след няколко месеца, когато проклятието бъде снето. Дотогава тя ще трябва да се грижи за Шеру като за домашен любимец.

 

Ниските мъже си имат предимства

Учени доказаха, че ниските мъже запазват браковете си по-дълго в сравнение с високите. Затова пък високите се женят по-бързо от останалите. Според изследванията господата с по-нисък ръст се опитват да го компенсират, като печелят повече пари и имат по-високо образование от партньорите си. Високите пък най-често използват предимството, за да привлекат дами с относително по-голямо трудово възнаграждение. Мъжете, които са под 175 см, правят по-често секс и изпитват по-голямо удоволствие от него. Освен това живеят по-дълго от високите, защото притежават специалния “защитен” ген – FOXO3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст